Ηλεκτροχλωρίωση

  ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΣΗΣ

  Τι είναι;

  Το σύστημα ηλεκτρόλυσης άλατος ή ηλεκτροχλωρίωση είναι ένας μοναδικός τρόπος απολύμανσης του νερού της πισίνας που καταργεί πλήρως την συμβατική μέθοδο χλωρίωσης που χρησιμοποιείται σήμερα (κόκκοι ή ταμπλέτες).

  Το νερό της πισίνας, ως ζωντανός οργανισμός, αλλάζει συνεχώς χαρακτηριστικά και απαιτήσεις που επηρεάζονται κυρίως από αμέλεια, λάθη ή ελλειπή χρήση χημικών και πιθανώς ως εκ τούτου το νερό να θολώσει ή να πρασινίσει, επιδρώντας αρνητικά στην αισθητική του περιβάλλοντα χώρου καθώς και στην υγεία του χρήστη.

  Πως λειτουργεί;

  Το αλατισμένο νερό εισέρχεται στον θάλαμο τιτανίου όπου πραγματοποιείται η ηλεκτρόλυση (διασπάται δηλαδή το αλάτι) και παράγεται υποχλωριώδες νάτριο, ένα προϊόν που μπορεί να συντηρήσει το νερό της πισίνας αλλά δεν είναι τόσο οξειδωτικό όσο τα στερεά χλώρια (ταμπλέτες & κόκκοι). Τέλος, το αλάτι ανασυγκροτείται κάτω από τις ακτίνες του ηλίου, με αποτέλεσμα να μπορεί να παράγει εκ νέου υποχλωριώδες νάτριο όταν περάσει από τον θάλαμο τιτανίου.

  Τι προσφέρει;


  Αυτόματη παραγωγή απολυμαντικού υγρού

  Μαλακό νερό που δεν επιβαρύνεται από τα υποπροϊόντα του στερεού χλωρίου

  Διαυγές και καθαρό νερό που δεν προκαλεί ερεθισμούς και δυσάρεστες οσμές

  Οικονομία που προκύπτει από την κατάργηση χρήσης χημικών πισίνας

  Συνοδευόμενο από ρυθμιστή pH για να έχετε ολοκληρωμένη λύση φροντίδας του νερού

  Η κατασκευάστρια εταιρεία, εμπνευσμένη από την θάλασσα και το οικοσύστημά της, δημιούργησε χλωριωτές άλατος που λειτοργούν καθ’ όλη τη διάρκεια της ανακυκλοφορίας του νερού της πισίνας, χωρίς να απαιτείται περαιτέρω παρέμβαση ή συντήρηση από τον τελικό χρήστη.

  Γκάμα προϊόντων

  Η γκάμα της εταιρείας μας σε συστήματα απολύμανσης, αποτελεί την πληρέστερη της αγοράς αφού καλύπτει πλήρως τα κατωτέρω πεδία:


  Ηλεκτρόλυση άλατος 10-35gr/h για οικιακές πισίνες

  Ηλεκτρόλυση άλατος 50-150gr/h για πισίνες μέσου κυβισμού

  Ηλεκτρόλυση άλατος 200-1000gr/h για πισίνες μεγάλου κυβισμού & κολυμβητήρια

  Συσκευή υδρόλυσης 10-35gr/h

  Συσκευή ηλεκτρόλυσης μαγνησίου 10-35gr/h

  Pool Manager – Σύστημα απομακρυσμένου ελέγχου όλων των λειτουργιών της πισίνας και παραμέτρων του νερού