Υδρομασάζ - Χώρος χαλάρωσης & ευεξίας

  Από την επαναστατική σχεδίαση μέχρι την υψηλή ποιότητα και την αξία, έχουμε κάτι για όλους. Τα έξοδα των συστημάτων υδρομασάζ μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, αλλά σε εμάς μπορείτε να εξερευνήσετε τα jacuzzi που ταιριάζουν στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας

  JACUZZI

  8

  ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟ

  Ελαφρύ, εύκολο στην μετακίνηση, εύκολο στην εγκατάσταση: Με ένα υδρομασάζ Softub, το ποιο άνετα μεταφερόμενο υδρομασάζ στον κόσμο, δεν υπάρχουν περιορισμοί στα σημεία τοποθέτησης.

  ΚΑΘΑΡΟ

  Η αυτόματη λειτουργία καθαρισμού και φιλτραρίσματος, με την βοήθεια του ενσωματωμένου οζονοποιητή, φροντίζουν εντατικά για την υγιεινή του νερού. Έτσι σε κάθε μπάνιο αναβλύζει καθαρό νερό υψηλής ποιότητας.

  ΑΘΟΡΥΒΟ

  Απόλαυση και χαλάρωση με απόλυτη ηρεμία. Χάρη στην τεχνολογία Whisper, ο μηχανισμός του υδρομασάζ Softub είναι από τους πλέον αθόρυβους στην κατηγορία του.

  ΕΥΕΛΙΚΤΟ

  Για υψηλή ευελιξία φροντίζει το στρόγγυλο σχήμα της πισίνας. Κάνει απλή την εναλλαγή θέσεων τοποθέτησης με απλό ρολάρισμα της πισίνας και προσφέρει πολύ χώρο και ελευθερία καθίσματος ή ξαπλώματος στην πισίνα.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ

  Το υδρομασάζ της Softub κατέχει υψηλότατη θέση στην αγορά για την τεχνολογία θερμότητας του νερού. Στον πατενταρισμένο κινητήρα Hydromate ενοποιούνται τρεις λειτουργίες. Αντλία, Κινητήρας, Θέρμανση. Με την αποβολή θερμότητας του κινητήρα, θερμαίνεται το φιλτραρισμένο νερό και έτσι το κόστος λειτουργίας και θέρμανσης μειώνεται στο ελάχιστο.

  ΑΝΕΤΟ

  Το Softub προσφέρει μοναδική άνεση και απόλαυση! Το απαλό, μαλακό αλλά και σταθερό υλικό του Polybond στα τοιχώματα, δίνουν την αίσθηση ενός αναπαυτικού απολαυστικού δερμάτινου καναπέ.

  ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ

  Το υψηλής ποιότητας, εξωτερικό υλικό Leathertex του Softub, αντέχει στις δύσκολες καιρικές συνθήκες κρύου, ζέστης ή βροχής. Για πολλά χρόνια θα χαίρεστε την ποιότητα και το ζωντανό του χρώμα.

  ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ

  Δερμάτινη όψη, Περιμετρικό ξύλο ή ratan, μοντέρνα χρώματα και αξεσουάρ με στυλ, που προσδίδουν στο Softub ένα μοναδικό design σε υψηλή ποιότητα.