Πισίνες προκατ

    Οι πισίνες προκάτ έχουν ανελιχθεί στον πλέον δημοφιλή τύπο κολυμβητικής δεξαμενής καθώς συνδυάζουν πληθώρα πλεονεκτημάτων δεδομένου ότι η κατασκευή μιας κλασσικής πισίνας μπετόν, μπορεί να αποβεί πολυδάπανη αλλά και χρονοβόρα, δεδομένου ότι θα χρειαστεί η έκδοση οικοδομικής αδείας και μια κάπως πιο απαιτητική εργασία. Για εκείνους που επιθυμούν την αποφυγή των δυσκολιών, προτείνουμε έτοιμες πισίνες προκάτ, με ελάχιστο χρόνο τοποθέτησης και την καλύτερη ποιότητα.

    H εμπειρία της εταιρείας μας σε τεχνικά ζητήματα στις πισίνες προκάτ, μας δίνει τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε ποιοτικές πισίνες υψηλών απαιτήσεων, σωστά χωροθετημένες συνδυαζόμενες με την απόλυτη ασφάλεια.

    Η προκατασκευασμένη πισίνα εφαρμόζει σε οποιαδήποτε χώρο και προϋπολογισμό. Επίσης διακρίνεται για το άψογο φινίρισμα, την άριστη ποιότητα, την αντοχή στο χρόνο, την υψηλή αισθητική την αντισεισμικότητα και τις σύγχρονες προδιαγραφές της. Στις επιλογές συγκαταλέγονται προκατασκευασμένες πισίνες προκάτ με μεταλλικά πάνελ από γαλβανισμένη λαμαρίνα και από πολυεστερικά πάνελ. Η εσωτερική επένδυση είναι από Liner PVC (μεμβράνη στεγανοποίησης πισίνας) σε ευρύ φάσμα αισθητικών επιλογών, με γραπτή 10ετή εγγύηση.

    Ομοίως με την κλασσική πισίνα μπετόν, η μελέτη μιας προκατασκευασμένης πισίνας συμπεριλαμβάνει τον καθορισμό του μεγέθους του σχήματος και του βάθους της, την χωροθέτησή της, αλλά και τη διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου. Η χωροθέτηση παίζει έναν από τους σπουδαιότερους ρόλους στη δημιουργία μιας πισίνας. Πρέπει, λοιπόν να ληφθεί εξ αρχής υπ’ όψιν η χρήση του κήπου, η σύσταση του υπεδάφους και η διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου, ενώ όσον αφορά στο ύψος και το βάθος της πισίνας, αυτό που λαμβάνεται σαν γνώμονας είναι η ηλικία των χρηστών της.

    Η τεχνολογική εξέλιξη, έχει βοηθήσει ώστε ν’ αναπτυχθεί μια εξαιρετικά ευέλικτη μεθοδολογία κατασκευής μιας πισίνας. Πλέον υπάρχουν τρόποι κατασκευής, που επιτρέπουν ευρεία οικονομική κλιμάκωση και εναλλακτικές τεχνικές. Η κατασκευή μιας πισίνας παύει να θεωρείται πολυτέλεια και γίνεται δυνατότητα όλων. Με μια πισίνα προκάτ μπορούν όλοι να πραγματοποιήσουν το μικρό ή μεγάλο όνειρο τους. Προσφέρεται πλήρως εγκατεστημένη στο χώρο σας και έχει δυνατότητα εξοπλισμού με οποιοδήποτε αξεσουάρ. Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και πάρτε μια ενδεικτική εικόνα από την παρουσίασή μας.

    Για την κατασκευή πισίνας προκάτ (με μεταλλικά πάνελς), χρησιμοποιούμε χάλυβες με επικάλυψη Magnelis® (ένωση ψευδαργύρου-αλουμινίου-μαγνησίου).
    Το προϊόν αυτό είναι ιδανικό για χρήση σε κατασκευές και εφαρμογές κολυμβητικών δεξαμενών, όπου απαιτείται καλή αντοχή στην διάβρωση και σε πολύ επιθετικά περιβάλλοντα (π.χ. χλωριούχο ή πολύ αλκαλικό).

    Ιδιότητες
    Το Magnelis® είναι ένα επίπεδο προϊόν ανθρακούχου χάλυβα επικαλυμμένο και από τις δύο πλευρές με κράμα ψευδαργύρου-αλουμινίου-μαγνησίου. Αυτό το κράμα, που αποτελείται από 93,5% ψευδάργυρο, 3,5% αλουμίνιο και 3% μαγνήσιο, εφαρμόζεται μέσω μιας διαδικασίας συνεχούς γαλβανισμού εν θερμώ. Αυτή η βέλτιστη χημική σύνθεση έχει επιλεγεί για να παρέχει τα καλύτερα αποτελέσματα από την άποψη της αντοχής στην διάβρωση.
    Το Magnelis® διατίθεται σε πολύ μεγάλη ποικιλία χαλύβδινων ποιότητων: χάλυβες για ψυχρή διαμόρφωση και εφαρμογές βαθέως εφελκυσμού, δομικός χάλυβας και χάλυβες χαμηλής κραματοποίησης, υψηλής αντοχής.

    Πλεονεκτήματα
    Χάρη στην περιεκτικότητα σε μαγνήσιο 3%, το Magnelis® προσφέρει αυτοθεραπεία σε κομμένα άκρα και ανώτερη αντοχή στη διάβρωση σε ατμόσφαιρες υψηλών χλωριούχων και αμμωνιακών. Αυτή η υψηλή αντοχή στη διάβρωση σημαίνει ότι απαιτείται λιγότερη μεταλλική επίστρωση (που σημαίνει μείωση βάρους), η οποία διευκολύνει τα στάδια επεξεργασίας όπως η συγκόλληση.
    Η πλούσια σε ψευδάργυρο σύνθεση μεταλλικού επιχρίσματος επιτρέπει όλες τις συμβατικές εργασίες επεξεργασίας με το πρότυπο γαλβανισμένο χάλυβα εν θερμώ: κάμψη, έλξη, συγκόλληση, σχηματοποίηση, σφράγιση κ.λπ.

    Εφαρμογές
    Το Magnelis® μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές βιομηχανικές εφαρμογές, όπως:

    • Κατασκευές: προφίλ, δομικό υλικό, επένδυση, δίσκοι καλωδίων, διογκωμένο μέταλλο, καλούπια σκυροδέματος, κολυμβητικές δεξαμενές
    • Δημόσια έργα και έργα πολιτικού μηχανικού: γέφυρες για χώρους στάθμευσης, ηχομονωτικά πάνελ τοίχων, τοίχοι με προστασία από χαλάζι
    • Γεωργία: αχυρώνες, δομές θερμοκηπίου
    • Οδικές και σιδηροδρομικές εφαρμογές: εξοπλισμός ασφαλείας και προστασίας

    Τεχνικές εγκρίσεις για αστικές κατασκευές

    Magnelis® is approved for use in Civil Construction by different national bodies:

    • Germany: DIBt Z-30.11-51 Magnelis® ZM250 and ZM310 for KIII, and Magnelis® ZM120 for KII in accordance with DIN 55928-8
    • France: CSTB Magnelis® ZM195, ZM250 and ZM310 for use in exterior applications, and Magnelis® ZM90, ZM120 and ZM310 for use in interior applications
    • Sweden: Technical Approval no. SC0559-13 Magnelis® ZM310 for use in corrosivity category C5