Βιομηχανικά φίλτρα νερού

    Η φίλτρανση του νερού είναι η επεξεργασία νερού, με σκοπό την απομάκρυνση των αιωρούμενων στερεών ή άλλων ουσιών.

    Μπορούμε να προσφέρουμε πλήρη συστήματα επεξεργασίας για φίλτρανση παραγωγής βιομηχανικού νερού, ξεκινώντας από ένα απλό φίλτρο φυσιγγίων, μέχρι ολοκληρωμένα συστήματα εξειδικευμένης φίλτρανσης.

    Βιομηχανικά φίλτρα νερού

    Επισκεφθείτε την κατηγορία οικιακά φίλτρα.

    Ανοξείδωτες φιλτροθήκες

    Σειρά SCF. Φιλτροθήκες πολλαπλών φυσιγγίων. Είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικό 304 ή 316L ηλεκτρο-γυαλισμένο ανοξείδωτο ατσάλι με κλείσιμο V-Clamp.
    Έχουν σχεδιαστεί για γενικό σκοπό εμπορικής και βιομηχανικής διήθησης νερού με ευρύ φάσμα ικανότητας ροής υγρού (από 3.4 LPM έως 90 LPM). Αυτές οι φιλτροθήκες έχουν απλή εγκατάσταση και συντήρηση, πλήρως συμβατές με τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς και των Η.Π.Α.

    Σειρά BCF. Φιλτροθήκες πολλαπλών φυσιγγίων. Κλείστρο με βιδωτό πώμα σχεδιασμένο για βαριά βιομηχανική χρήση. Είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό 304 ή 316L ηλεκτρο-γυαλισμένο ανοξείδωτο χάλυβα με πίεση λειτουργίας μέχρι 10 bar. Αυτές οι φιλτροθήκες έχουν απλή εγκατάσταση και συντήρηση, πλήρως συμβατές με τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς και των Η.Π.Α.
    Χρήσεις για: νερό, χρώματα, πετροχημικά.

    Σειρά MCF. Φιλτροθήκες πολλαπλών φυσιγγίων. Υψηλής ροής με περιστρεφόμενα μπουλόνια, με είσοδο-έξοδο στην πλάγια πλευρά και προς τα κάτω, απόλυτα σχεδιασμένα για βαριά βιομηχανική χρήση. Κατασκευασμένα από ανθεκτικό 304 ή 316L ηλεκτρο-γυαλισμένο ανοξείδωτο χάλυβα με πίεση λειτουργίας μέχρι 10 bar και ικανότητα ροής από 2270 LPM έως 7600 LPM. Αυτές οι φιλτροθήκες έχουν απλή εγκατάσταση και συντήρηση, πλήρως συμβατές με τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς και των Η.Π.Α. και κατασκευάζονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών για τις περισσότερες βιομηχανικές εφαρμογές μεγάλης ροής.

    Φίλτρα φυσιγγίων

    Σειρά MX. Φίλτρα μεμβράνης πολυπροπυλενίου. Η σειρά MX παρέχει ανώτερη ταχύτητα ροής και υψηλή απόδοση, με κατακράτηση σωματιδίων και υψηλή ικανότητα συγκράτησης ακαθαρσιών. Κατασκευασμένο με συστατικά πολυπροπυλενίου με διαβάθμιση FDA, παρέχουν χημική χημική συμβατότητα σε ένα ευρύ φάσμα υγρών και στις περισσότερες βιομηχανικές εφαρμογές.

    Διαθέσιμα μήκη: 9.75″, 10″, 19.5″, 20″, 30″, 40″

    Micron Rating: 0.1, 0.2, 0.45, 1, 5 και 10 μικρά

    Σειρά PW. Φυσίγγια νήματος που χρησιμοποιούνται ευρέως για την αφαίρεση χονδρόκοκκων σωματιδίων από τα υγρά. Τα μέσα και ο πυρήνας κατασκευάζονται από υλικά συμβατά με το FDA. Η ικανότητα υψηλής κατακράτησης ιζημάτων παράλληλα με την υψηλή δομική αντοχή του, το καθιστούν κατάλληλο για την αφαίρεση των ιζημάτων από πόσιμο νερό και ένα ευρύ φάσμα χημικών διαλυμάτων.

    Διαθέσιμα μήκη: 9.75″, 10″, 19.5″, 20″, 30″, 40″

    Micron Rating: 1, 5, 10, 25 και 50 μικρά

    Σειρά CX. Τα φίλτρα ενεργού άνθρακα είναι κατασκευασμένα από κοκκώδη ενεργοποιημένο άνθρακα και έχουν σχεδιαστεί για να απομακρύνουν το χλώριο, τη γεύση, την οσμή, ορισμένες μειώσεις VOC και ιζήματος έως 10 μικρά. Κατασκευάζονται από υλικά συμβατά με την FDA και είναι κατάλληλα για πόσιμο νερό, εμπορικές, βιομηχανικές και επισιτιστικές εφαρμογές.

    Διαθέσιμα μήκη: 9.75″, 10″, 19.5″, 20″, 30″, 40″

    Micron Rating: 10 μικρά

    Σειρά BM. Φίλτρα εμφύσησης πολυπροπυλενίου που κατασκευάζονται με εξώθηση 100% τηγμένου πολυπροπυλενίου σε ρεύμα αέρα υψηλής ταχύτητας και ψύχονται βαθμιαία για να σχηματίσουν μια διαβαθμισμένη πυκνότητα. Συμμορφώνονται πλήρως με την απαίτηση του NSF και είναι τα πιο οικονομικά που χρησιμοποιούνται στην προ-διήθηση για πόσιμο νερό, χημικά, τρόφιμα, ποτά και άλλες εφαρμογές.

    Διαθέσιμα μήκη: 9.75″, 10″, 19.5″, 20″, 30″, 40″

    Micron Rating: 1, 5, 10, 25, 50 και 75 μικρά

    Σειρά PX. Πτυχωτά φίλτρα που είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό, επαναχρησιμοποιήσιμο και καθαρό πολυεστέρα. Η μεγάλη επιφάνεια και το υψηλό πορώδες των μέσων επιτρέπουν υψηλές ταχύτητες ροής, μεγάλες διαδρομές φίλτρων με υψηλή ικανότητα συγκράτησης ιζημάτων και χαμηλή πτώση πίεσης. Είναι σχεδιασμένα για εφαρμογές μεσαίου μεγέθους οικιακής, εμπορικής και βιομηχανικής διήθησης. Η έκδοση BB μεγαλύτερης διάμετρου μπορεί να τοποθετηθεί σε τυποποιημένα περιβλήματα φίλτρων Big Blue των ΗΠΑ.

    Διαθέσιμα μήκη: 9.75″, 10″, 19.5″, 20″, 30″, 40″

    Micron Rating: 1, 5, 10, 30 και 50 μικρά