Θέρμανση πισίνας

    Η αντλία θερμότητας πισίνας βοηθά στη θέρμανση αλλά και ψύξη του νερού της πισίνας οικονομικά όλο το χρόνο. Αξιοποιήστε τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας αντλιών θερμότητας. Η αντλία θερμότητας μεταφέρει ελεύθερη ενέργεια από τον αέρα από την φιλική προς το περιβάλλον ψύξη σε θερμό/ψυχρό νερό της πισίνας, το οποίο σας παρέχει το πιο οικονομικό και οικονομικό διάλυμα θέρμανσης/ψύξης νερού.

    Η αντλία θερμότητας είναι μια ηλεκτρική συσκευή ανταλλαγής θερμότητας. Αποτελείται από εξατμιστή, συμπιεστή, συμπυκνωτή και βαλβίδα εκτόνωσης. Χρησιμοποιεί έναν κύκλο ψύξης συμπίεσης ατμού σε αυτά τα τέσσερα μέρη για τη μεταφορά θερμότητας από τον αέρα στο νερό της πισίνας. Σε αυτή τη διαδικασία, η αντλία θερμότητας καταναλώνει μόνο 1kw ηλεκτρική ενέργεια ενώ παράγει 5kw θερμότητας στο νερό, εξοικονομώντας περισσότερη από 70% κατανάλωση ενέργειας από τους παραδοσιακούς θερμαντήρες, όλο το χρόνο.

    Αντλίες θερμότητας

    Επιλέγουμε την κατάλληλη αντλία θερμότητας για μέγιστη απόδοση και εξοικονόμηση για την θέρμανση της πισίνας σας.
    Για την πισίνα σας, η αντλία θερμότητας σε σχέση με άλλες πηγές θέρμανσης μπορεί να σας αποφέρει έως και 70% χαμηλότερο λειτουργικό κόστος.


    Αντλίες θερμότητας οι οποίες θα καλύψουν πλήρως τις ανάγκες σας για θέρμανση της πισίνας.

    Οι αντλίες θερμότητας χρησιμοποιούν αποκλειστικά θερμοδυναμική ενέργεια για να επιτύχουν την επιθυμητή θερμοκρασία νερού, χωρίς την χρήση ηλεκτρικών αντιστάσεων, με αποτέλεσμα την μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.

    Ειδικός σωληνωτός εναλλάκτης για θέρμανση πισίνας από τιτάνιο για μεγάλη αντοχή από διαβρώσεις λόγω χλωρίου.

    Οι αντλίες θερμότητας λειτουργούν με τεχνολογία inverter εξασφαλίζοντας λιγότερη κατανάλωση ρεύματος και αθόρυβη λειτουργία.

    Οι υδραυλικές διασυνδέσεις στο δίκτυο της πισίνας πραγματοποιούνται με σωλήνες και εξαρτήματα από u-PVC 16atm.

    Απλή εγκατάσταση χωρίς ειδικές απαιτήσεις. Η μονάδα τοποθετείται εύκολα έξω από κάθε κτίριο ή μηχανοστάσιο.